Vi söker personal!

Vi är inne i en period där det är hög efterfrågan på våra tjänster och vi söker därför personal till framförallt vår serviceavdelning.

För rätt person kan fast anställning ske omgående.

Våra lediga tjänster

Allt inom ventilation

Med 75 år i branschen och kvalitetssäkrade system utför vi kompletta ventilationsentreprenader och service som ger dig en kostnadseffektiv lösning.
Vi tillverkar även värme och kylbatterier efter dina prestandabehov

Vi erbjuder totala lösningar för allt inom ventilation - där bland annat samtliga arbeten ska leda till en godkänd OVK, energibesparingar samt till optimal funktion på ventilationen.

Vi erbjuder teknisk förvaltning av er fastighetsanläggning med en omfattning som passar era behov.

Luften vi andas klassas som ett livsmedel. Vi kontrollerar att dina lokaler får rätt luftmängd och kvalitet. Genom OVK (Obligatorisk Ventilationskontroll) och åtgärder på utrustning och kanaler.

Kundanpassade ventilationsbatterier ger dig rätt effekt på din anläggning. Med FuranFlex tätar vi läckande kanaler. Vindstegar anpassade för dina lokaler.

Värme- ång och kylbatterier

HV erbjuder ett brett sortiment kundanpassade kylbatterier och värmebatterier för fastigheter och industri. Vi utgår från dina behov på funktion och prestanda och dimensionerar, tillverkar och installerar på plats.

Vi tillverkar värmeväxlare för överföring av energi från ånga eller vatten till luft. Vi dimensionerar och tillverkar batterier med valfri frontarea och djup. Vi reparerar värmeväxlare av alla förekommande typer och fabrikat.

Läs mer
  • ISO-9001
  • ISO-14001
  • OHSAS-18001

Våra certifikat

Vårt kvalitets-, miljö och arbetsmiljöledningssystem bygger på standarderna ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och ISO 45001:2018. De främsta orsakerna till att vi valt att införa och certifiera ett ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö är att vi vill säkerställa god lönsamhet och stabilitet samt förebygga risker och minska kvalitetsbristkostnader. Vi vill också säkerställa att vi bidrar optimalt till att minska miljöpåverkan hos våra kunder.

Våra certifikat

I mer än 65 år har vi jobbat med långsiktiga kundrelationer

Foresta

"Jag har under perioden 2008-2014 haft förmånen att få arbeta tillsammans med Henriksbergs Verkstäder i olika projekt. I en komplex fastighet som Foresta krävs en förmåga att agera flexibelt och i vissa fall finna lösningar efter hand, en förmåga som HV har visat sig besitta. HV har i alla år varit en pålitlig leverantör som har uppfyllt våra förväntningar vad gäller såväl kvalitet, dokumentation och tidsplaner. Vi är mycket nöjda."

- Stefan Lindorf
Fastighetschef Foresta

Qetar AB

"Vårat samarbete med HV där vi som underentreprenör utfört styr och elinstallationer, sträcker sej tillbaka till 2006. Redan vid våran första presentation var båda parter eniga om att långsiktighet skulle vara ett honnörsord i samarbetet, vilket våran idag långa relation kan intyga förverkligats. Det är med sundhet affärer gjorts upp, vilket innefattar en bra långsiktig lösning för kunden i centrum samt rätt möjlighet till utförande och ekonomi för alla parter.

- Joakim Nordlund
VD Qetar AB

HP RÖR AB

"Det är alltid trevligt med professionella samarbetspartners. När vi jobbar ihop med er så vet vi vad vi får oavsett var eller när arbetet ska utföras. Vi får ett väl utfört arbete av personal som är trevlig och kunnig."

- Patrik Wiklund
VD HP RÖR AB

Läs mer

Ring 08 88 05 50 eller fyll i formuläret nedanför så återkommer vi så snabbt som möjligt!

För snabbare hantering, vänligen ange från vilket företag du skickar!